Lusta ember fogyókúrája

A legtöbb ember túlságosan fogyókúrázik, hogy lefogyjon.

Sokan ott hibázzák el, hogy a fogyókúrát egy időszakként kezelik, amiben szigorú változtatásokat tartanak be, az utolsó percig. Ezzel csak annyi a baj, hogy alig várják, mikor lesz már vége.

Nagyjából így néz ki:
Minden nap eldöntöd, hogy fogyni kellene, és elkezdesz diétázni. Az első 3 napig tart ki a lendület, amit a kezdeti elhatározás adott, aztán fogyókúrává degradálod a fogyást, ami ugye magában hordozza a határidőt is. Vagyis előbb-utóbb vége lesz.

Végül az előbb nyer, és visszatérsz a napi eldöntéshez, viszont mivel most fogyókúráztál egy időre megbarátkozol a túlsúllyal.

Itt még nincs vége, hiszen a koplalás miatt a tested felhalmozás üzemmódra állt át, így a fogyókúra után gyorsan felkapod a leadott 5-6 kilód, vagy annál is többet.

Lusta ember, lábak

Az igazság az, hogy mindössze két dolog kell a fogyáshoz.

A két kulcs tényező...

A fogyáshoz, kevés evés és a mozgás kell. Ez egyszerűnek hangzik, azonban mégsem az. Elmagyarázom miért.

Azt szoktam mondani, hogy...

...a testednek az étrend ad lehetőséget a fogyásra, az edzés pedig okot!

Minden fogyás azon alapul, hogy kevesebb energiát viszel be, mint amennyit felhasználsz. Vagyis, vagy a bevitelt kell csökkenteni, vagy a felhasználást növelni, és itt hibáznak a legtöbben.

Ismerek olyat, aki imád enni, ezért jött a 2-3 órás okádásig edzés, és pár hét múlva meg a kiábrándultság, hogy ő erre nem képes. Most komolyan, erre ki képes hosszabb távon?

Aztán ott a másik oldal. Tudod, a nem eszek egész nap csak egy almát, három kanál főzeléket, és hopp be is indult a fogyás.

Be ám, úgy 3 hétre, aztán már nincs hova csökkenteni a bevitelt és mégsincs fogyás. Itt kezdődik a jojó effektus, mert a test elkezdett felhalmozni, hogy túléljen.

Igazából nem nehéz a fogyás, csak trükkös. Szóval kell találni egy egyensúlyt.

Ezt a mérséklettel lehet elérni. Kicsit kevesebbet eszel, és kicsit többet mozogsz.

Mások vagyunk

Mi akkor a gond?

Mindössze az, hogy mások vagyunk mindannyian. Fogadjunk, hogy ezeket eddig te is tudtad.

Egyszerűen azért nem ment eddig, mert:

Nem akarsz hülye étrendeket követni, nincs időd mozogni, vagy nem akarsz mindenféle hülyeséget beszedni (amit nagyon jó teszel).

Ezek szerint nincs megoldás.

Nos van egy esélyed

Kell pár apró változás.

Valójában az a helyzet, hogy nem akarsz olyan dolgokat csinálni, amikhez semmi kedved. Megértem. De legyünk őszinték. Ha nem változtatsz, semmi sem fog változni.

De még így is tudok segíteni. Szóval itt az ajánlatom.

Edd azt amit szeretsz

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy szinte semmit sem kell változtatnod az étrendeden? Vagyis, ehetsz amit szeretsz. Igen, édességet is :).

Viszont apróságokat, ahol nincs érzékelhető különbség, megváltoztatjuk. Pl. képzeld el, hogy az ételed íze pont ugyanolyan, mint eddig. És mégsem hizlal. Sőt!!

De a lényeg, hogy nem kell mindenféle táplálkozási hóbortnak, éhezésnek és szenvedésnek bedőlnöd. Ezek csak trükkök.

A fogyásodért alap esetben a kaja 70%-ban felelős, de csak ha jól csinálod. És mozogj is mellé.

5 perc mozgás elég?

Igen. Ha gyorsan akarsz fogyni egy kis mozgás is kelleni fog. De van egy jó hírem. A hosszú edzések messze nem annyira hatékonyak, mint a rövidek. Néhányan azt állítják, hogy a zsírégetés csak fél óra múlva indul be.

Ezt azonban még soha nem sikerült tudományosan bebizonyítani.

Azonban van egy 5-7 perces edzéstípus, ami segít abban, hogy nagyon gyors eredményt érj el. És ezt tudományos eredmények támasztják alá.

Ha azt hiszed, ez nem lehetséges, csak hasonlítsd össze a maraton futók, és a rövidtáv futók (sprinterek) képeit.

sprinter vagy maratoner

A sprinterek teste kétségtelenül közelebb áll az ideálishoz. De ők rövid távon intenzíven dolgoznak.

(Egy titok. Tudtad, hogy például ha hasról akarsz gyorsan fogyni, nem is hasra kell edzened?)

De bárhogy is. Nem kell edzőtermekbe járnod, és órák hosszat dolgozni. Semmi baj nincs, ha szereted ezt csinálni, de lehet hogy nincs rá időd.

Szóval ezt is megoldottuk neked!

Ennyi?

Aha. Elég egyszerű, de a fogyás nem bonyolult. Az a bonyolult, hogy NEKED testhez álljon. Ne szenvedj, ne éhezz, mert akkor gyorsan fel fogod adni. Egy dolog biztos. 1 hét alatt már láthatod az eredményeket.

Mi kell ehhez?

Semmi olyan, amire nem vagy képes

Nem kell edzés

Nem szükséges hozzá órákat edzened

Én mindössze 5 percet mozgok naponta és hihetetlenül hatásos.

Nem kell „pirulákat” szedned

Én semmilyen egészség károsító dolgot nem csinálok; sokkal egészségesebb vagyok mint előtte bármikor.

Nem kell hozzá „pénz”.

Valójában ezzel a módszerrel rengeteg pénzt takaríthatsz meg.

Nem kell hozzá „genetika”

Nekem sem különlegesek a génjeim. Ha ez a módszer nem működik nálad, azonnal meg kell vizsgáltatnod magad egy orvossal.

Nem kell „éhezned”.

Nagyszerű, finom, és egészséges ételeket fogsz enni.

Nem kell „fiatalnak” lenned

Ez a módszer működik bármilyen korosztály esetén.

Előtte/utána

Mi kell akkor hozzá?

Hit.

Csak annyi, hogy kihasználd ezt a lehetőséget. Annyi, hogy magadévá tedd amit mutatok neked. Csak annyi, hogy használd a szabályokat. Ha csinálod - semmi mást, csak ennyit - az eredmények hihetetlenek lesznek.

Nem kell átalakítanod az életed. De nemsokára meg fog változni a megjelenésed. Jobban tetszel majd magadnak (és másoknak is), mint valaha.

Mutatom, mit tartalmaz a programom

 • A Lusta ember fogyókúrája programot - ami apró lépésekkel vezet el a stabil és tartós fogyáshoz

 • Az 5 perces edzés programot - ami egész hétre megmondja, melyik nap, mit csinálj mindössze 5 percig, hogy gyorsítsd a fogyást

 • A jojó effektusról leplezetlenük ebookot - ami világosan mutatja be, hogyan hízlal a legtöbb fogyókúra, és hogyan kerülheted ezt el

 • A Helyi fogyás van, vagy nincs? ebookot - milliók gondolták úgy évekig, hogyha csak a hasukra edzenek, akkor a sok felüléstől ott fog elfogyni a zsír. Ez nem igaz. Ha gyorsan akarsz bizonyos helyekről fogyni, egészen mást kell tenned…

 • Az Instant fogyás csekklista ebookot - amivel 2 hét alatt beleférhetsz a kedvenc ruhádba pár egyszerű, de fontos szabály betartásával.

 • Mindezek mellé egy CD-t is adunk, amiről elérheted az összes tananyagod.

Lusta ember fogyókúrája
Ára: 9 900 Ft
Extra ebookok
Ára: 4 950 Ft
5 perces edzés
Ára: 4 950 Ft

Összesen 19 800 Ft helyett

csak 4 950 Ft

Mi van, ha nem működik?

Tudom, hogy megfordul az ember fejében ez a kérdés.
Teljesen megértelek, és szeretnélek most megnyugtatni.

A fogyás színtiszta matek, amit úgy csavartam meg, hogy csak nagyon kis esélye maradt annak, hogy ne fogyj le. De tényleg, ha nem megy ezzel sem a fogyás, akkor mindenképp fordulj orvoshoz, mert egészségügyi okai vannak.

Annyira biztos vagyok benne, hogy beválik a módszer, hogy még egy 60 napos garanciát is vállalok rá!

Bőven hagyok időt, hogy kibpróbáld, és ha nem indul be a fogyásod ez idő alatt, akkor csak írd meg nekem levélben, hogy mit csináltál meg belőle, és máris visszautalom az árát.

Kipróbálom
19 800 Ft helyett most 4 950 Ft-ért

Top 4 indok, amiért szeretik az emberek a Lusta ember fogyókúráját

Villámhét

Az egész program a villámhét lépéseivel kezdődik, ami egy picit felrázza a tested, és gyorsan produkál eredményeket. A kitartáshoz pedig ez kiemelten fontos.

Nem kell hozzá semmi

Se pirulák, se edzőterem, se koplalás csak annyi, hogy használd a lépéseket. Mindent Te határozol meg benne az útmutatás szerint, így a kedvenc ételeid eheted, a saját napi rutinodat folytathatod.

Apró változtatások

Nem kellenek nagy lemondások, vagy erőfeszítések a tartós fogyáshoz. A rendszer igazán kicsi lépésekből áll, amiket folyamatosan használva fel sem tűnik, hogy megváltoztattad az életviteled.

Pénz nélkül csinálhatod

Egy csomó fogyókúra azzal kezdődik, hogy vegyél pirulákat, vegyél egészséges hozzávalókat (arany áron), vegyél fitnesz bérleted. A Lusta ember fogyókúráját ingyen csinálhatod, extra ételek, drága kiegészítők nélkül.

Most 75% kedvezménnyel a tiéd lehet!

 • A Lusta ember fogyókúrája programot

 • Az 5 perces edzés programot

 • A jojó effektusról leplezetlenük ebookot

 • A Helyi fogyás van, vagy nincs? ebookot

 • Az Instant fogyás csekklista ebookot

 • Mindezek mellé egy CD-t is adunk, amiről elérheted az összes tananyagod.

Lusta ember fogyókúrája

Összesen 19 800 Ft helyett

csak 4 950 Ft

Kipróbálom
19 800 Ft helyett 4 950 Ft-ért

Mit mondanak a szkeptikusok?

Hogy-hogy nem kell hozzá pénz, hiszen 4 950 Ft az ára?

A legtöbb fogyókúra, amit "ingyen" kapsz a neten mindenfelé, arra megy ki, hogy valamilyen terméket eladjon. Vagy pirulát, vagy drága hozzávalókat, vagy kondibérletet. Ilyet ebben az anyagban nem találsz, ezért mondjuk, hogy pénz nélkül csinálhatod.
Hogy én az évek alatt összegyűjtött tapasztalatom, rendezett formában, könnyen átvehetően átadom neked azért igen, elkérek 4 950 Ft-ot (19 800 Ft helyett) egyszeri befektetésként, amit akkor használsz, amikor csak akarsz. Ráadásul mindezt garanciával együtt adom, vagyis te nem kockáztatsz semmit. Mit gondolsz, megéri?

Én nem vagyok lusta, miért csak a lustáknak szól?

Az elnevezés természetesen nem azt jelenti, hogy csak a lustáknak szól, és tudjuk, hogy senki sem lusta, legfeljebb energiatakarékos. De úgy raktam össze a programot, hogy akár a világ leglustább embere se tudjon kibúvót találni a fogyás elől, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy te mindenképp végig tudod majd csinálni.

A fogyást nem tanulni, hanem csinálni kell...

Ezt rengetegszer hallom szkeptikusoktól, azonban azt sosem mondják el, hogy mit csinálj. A fogyás pedig kifejezetten olyan terület, ahol jobb, ha tudod mit csinálsz, különben az egészséged bánhatja, arról nem is beszélve, hogy könnyedén hízhatsz is, ha rosszul csinálod. Azt hiszem jobb ezt olyasvalakitől tanulni, akinek évek tapasztalata van a zsebében, és húsvér embereknek segítve tapasztalta ki, hogyan lehet a leghatékonyabban fogyni, nem csak saját magán.
Szóval a fenti mondat így helyesebb: a fogyást meg kell tanulni, aztán meg kell csinálni!

Most 75% kedvezménnyel a tiéd lehet!

 • A Lusta ember fogyókúrája programot

 • Az 5 perces edzés programot

 • A jojó effektusról leplezetlenük ebookot

 • A Helyi fogyás van, vagy nincs? ebookot

 • Az Instant fogyás csekklista ebookot

 • Mindezek mellé egy CD-t is adunk, amiről elérheted az összes tananyagod.

Lusta ember fogyókúrája

Összesen 19 800 Ft helyett

csak 4 950 Ft

Kipróbálom
19 800 Ft helyett 4 950 Ft-ért