Üzenet a 35 fölötti Nőknek, akik legalább 10 kg-t akarnak fogyni...

Így Cselezd Ki A Tested, Hogy Turbó Fokozaton Égessen Zsírt, Miközben Kenyeret, Tésztát és Sütiket Eszel

Vedd Rá a Tested, Hogy Magától Dobjon Le Minden Fölösleges Testzsírt, Miközben Nem Is Fogyókúrázol!

Aki már sikeresen lefogyott az tudja, hogy a szénhidrátokon múlik minden...

Ezért valószínűleg tapasztaltad, hogy a legtöbb fogyókúra szinte azonnal száműzné a szénhidrátokat az életedből. Ami papíron jól is működik, de a valóságban kevés olyan embert ismerek, aki képes volt teljesen lemondani a tésztákról, sütikről, egy-egy szendvicsről.

A legrosszabb, hogy az ilyen fogyókúráktól szó szerint zombi leszel, egyfolytában a kaján jár az eszed, ideges vagy és lefekvés előtt pedig muszáj bekapnod valamit. Sőt, az sem ritka, hogy éjszaka felébredsz, mert éhes vagy.

A helyzet az, hogy a fogyáshoz egyáltalán nem kell teljesen száműznöd ezeket az ételeket. Sőt! A testednek csak bizonyos napszakokban van szüksége arra, hogy csökkentsd a szénhidrátbevitelt, így magadat egyáltalán nem kínzod, de a tested mégis úgy reagál, mintha egyetlen gramm cukrot sem ennél egész nap.

Ez azt jelenti, hogy így bármennyi kilót ledobhatsz, bele fogsz férni a ruháidba, megtapasztalod azt a szabadságot, amit a karcsúság ad. Ezután már nyugodtan állhatsz rá a fürdőszobai mérlegre és tudod, hogy nem kell drasztikus életmódbeli változásokat tenned.

... és soha többé nem kell újra szenvedned a hatástalan fogyókúráktól, amelyektől gyakori a fáradt, tompa agy érzés és az esti, éjszakai ételek utáni sóvárgások, amik szabotálták még azokat is akik a legnagyobb elszántsággal vágtak bele a fogyásba.

Amiről a mai nap fogok írni neked, azt először 15 éve publikálták. Azonban világszerte is csak néhányan alkalmazzák és ők a legjobban fizetett életmód tanácsadók közé tartoznak.

Ha nem veszed figyelembe, amit ma elmondok és tovább folytatod a fogyókúrázást, akkor

Ne Lepődj Meg, Ha Az Állandó Sóvárgás és Hízás
Ördögi Körének Csapdájába Esel

Nem véletlen, hogy minden 100 fogyókúrázóból csupán 5 (!!!) tud sikeresen lefogyni. A többi 95 mind visszahízik. Vajon miért?

Valójában az első pár hétben szinte mindenki ledob néhány kilót, de valószínűleg próbáltál már néhány fogyókúrát, ezért biztosan tudod, hogy ilyenkor elkerülhetetlen az ételek utáni vágyakozás, ami miatt egyszerűen képtelen vagy néhány kilónál többet fogyni. Aztán rövid időn belül amit leadtál, az is visszajön.

Pedig a szénhidrátok és cukrok utáni sóvárgás kontrollálható az agy egy kis részével amit a tudósok LH-VTA huroknak hívnak? Én ezt csak szénhidráthuroknak hívom és itt van annak a kulcsa, hogy tarts ki a diétád mellett és hogyan adj le bármennyi kilót a legnagyobb kényelemben!

Ha nem a megfelelő napszakban eszed a szénhidrátokat, akkor a szénhidráthurok csapdájába esel. Így ki leszel szolgáltatva az ételek utáni vágyakozásnak ami végül hízáshoz vezet.

Lényeg: Még az olyan hozzáértő embereket is mint Te félrevezették a “nagy élelmiszer” cégek és a hozzá nem értő táplálkozási szakértők, hogy azt gondold meg kell szüntetned a finom szénhidrátokban gazdag ételek fogyasztását. (pl.: péksütemények, kenyér, tészták, sültkrumpli, stb.)

Valójában arra van szükséged, hogy a megfelelő időben élvezd a szénhidrátok fogyasztását. Így kiléphetsz a szénhidráthurokból, megszabadulsz a sóvárgástól és felgyorsítod a fogyást.

Kövesd ezt a leleményes stratégiát, ami ráveszi a testet, hogy magától dobjon le minden fölösleges testzsírt, miközben nem is fogyókúrázol!

Kapcsold Maximumra a Zsírégetést, Miközben Nem Is Fogyókúrázol!

Emlékezz vissza, hogy mi történik akkor amikor a legtöbb ember egy bonyolult fogyókúrás tervet alkalmaz. Szendved az állandó éhségtől, sóvárgástól és az elkerülhetetlen súlynövekedéstől. Miközben állandóan feszült, fáradt és legszívesebben felfalna mindent!

Már tudjuk, hogy az irányított szénhidrátbevitel az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy gyorsan és tartósan lefogyjunk.

Tehát mi a válasz?

2011-ben a kutatók egy tanulmányt tettek közzé az amerikai “Obesity” folyóiratban. Alanyok két csoportja azonos mennyiségű kalóriát, fehérjét, szénhidrátot és zsírt fogyasztottak. Az egyik csoport egész napra szétosztotta azt a kalóriamennyiséget, míg a másik csoport este ette meg azt.

Az eredmények megdöbbentőek voltak… Az a csoport aki éjszaka fogyasztott szénhidrátot nem csak több zsírt égetett el hanem csökkent a derékbősége is és sokkal elégedettebbek voltak, miközben az ételek utáni vágyakozás csaknem teljesen eltűnt.

A szénhidrátok időzítése a hatékony fogyás stratégiája, mivel ez szabályozza az inzulin nevű hormont. Az inzulin egy “raktározó hormon” – ez felelős azért, hogy a táplálék eljusson a sejtekbe. Beleértve a zsírsejteket is, ahol az extra energia tárolásra került. (hízás történik)

Amikor szénhidráttartalmú élelmiszert fogyasztasz akkor az inzulin szinted az egekbe szökhet, ami ha rendszeres, akkor egyértelműen hízáshoz vezethet. Ezért mondja mindenki, hogy hanyagolni kell a szénhidrátokat, ha zsírt szeretnénk égetni.

Azonban ma már tudjuk, hogy ha a megfelelő időben esszük a szénhidrátokat, akkor az jelzi a testnek, hogy kapcsolja be a zsír égetést és égesse el a hájat. Ha viszont nem megfelelő szénhidrátokat fogyasztasz, nem megfelelő mennyiségben, rossz időzítéssel, akkor a szervezeted a zsírt a sejtekbe zárja és még több makacs zsír rakodik le.

A Válasz Az, Hogy Csak Fél Napot "Diétázz"

Most már tudod hogyan élvezheted a hatékony fogyás előnyeit anélkül is, hogy egész napra megfosztanád magad a finom ételektől.

Azt akarom, hogy szénhidrátban gazdag ételeket fogyassz este.. Igen. mindegyiket. Éjjel.

Ez majdnem olyan mintha csak fél napig diétáznál...

Képzeld el milyen könnyű lenne ha csak fél napig kellene diétázni. Őseink az egész napot azzal töltötték, hogy táplálékot kerestek. Ők csak fél napot “diétáztak”, éjszaka lakomáztak.

Mindaddig amíg a nap hátralevő részében stratégiailag eszed a megfelelő ételeket és kiválasztod a megfelelő szénhidrátokat éjszakára, akkor ez a fél napos elv lesz a kulcsa annak, hogy kikapcsold a Szénhidráthurok ciklust, véget vess a sóvárgásnak és leégesd még a legmakacsabb zsírokat is.

A legtöbb diéta lassítja az anyagcserét,
tönkreteszi a hormonokat, megöli a szexuális vágyat és
nagy a kockázata, hogy visszajönnek a leadott kilók

Most már tudod az EGYIK okát, hogy ezek a diéták nem működnek tartósan, mivel teljesen megtiltják a szénhidrátok fogyasztását

Nem véletlen, hogy szinte az összes diéta, amit ismersz vagy próbáltál folyamatosan cserben hagy.

Mivel lehetetlen kitartani mellettük, ezért szinte Rád kényszerítik, hogy késő este is oda menj a hűtőszekrényhez és megedd az utolsó darab pizzát vagy hazafelé beugorj egy kakaóscsigáért, vagy valami finomságért, pedig tudod, hogy nem kellene.

A lényeg, hogy bármilyen elvet is kövess, szinte garantált, hogy állandóan vágyakozzol a káros és hízlaló dolgokra, kivéve ha a “fél napos” trükköt csinálod amit épp most osztok meg veled...

A klasszikus fogyókúrázás mellékhatásai:

Nem szeretném ha veled is megtörténne ezek közül bármelyik is!

Működni fog Nálad a Fél Napos Diéta Program?

Nagyon sokan csalódottak a súlyuk és az egészségük miatt. Mások pedig csak le szeretnének fogyni néhány kilót, hogy jobban nézzenek ki fürdőruhában. Ahányan vagyunk annyi a célunk.

A Fél Napos Diéta eddig mindig bizonyított. Nem számít, hogy nő vagy-e, avagy férfi. Sőt a korod sem befolyásolja. És az sem számít, hogy hányszor csalódtál már és most épp melyik “fogyókúra stádiumban” vagy.

Nem tudom, hogy Te most épp hol tartasz… De bárhol is, hadd mondjam el, van remény...

Ne érezd magad rosszul ha már rengeteg módszert kipróbáltál és mégsem sikerült a fogyás....

Amit most biztosan megígérhetek, hogy ez a rendszer működni fog nálad is, nem számít hány éves vagy, hány kilót szeretnél lefogyni vagy milyen ételeket szeretsz.

3 alappilére van a Fél napos Diéta programnak, aminek a segítségével gyorsan, biztonságosan és hatékonyan dobhatsz le bármennyi kilót! Hadd meséljek erről bővebben...

#1 Pillér:

Makro-tápanyag optimalizálás

Szeretnél 5, 10, 15 kg-ot lefogyni? Vagy akár 50 kg-ot? Akkor egy egyszerű tervet követve finomítanunk kell a makro-tápanyagok bevitelét. Azaz figyelni kell a fehérje, zsír és szénhidrátbevitelre. Ez a folyamat a Makro-tápanyag optimalizálás.

Nem kell nagy matematikai tudás ahhoz, hogy kitaláld. Egyszerűen válaszd ki melyik “étrend sablon” felel meg a szükségleteidnek és alkalmazd. Ekkor mindig a megfelelő ételeket fogyasztod, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben, hogy csúcsra járasd a zsírégetést.

Ezt követve megszabadulsz az éhezéstől és a sóvárgástól mielőtt még elkezdődnének. Lehetővé teszi, hogy bármeddig kitarts a fogyás terved mellett erőfeszítések nélkül...

#2 Pillér:

Testreszabás

Te is és a tested is egyedi.

A Fél napos Diéta program segítségével könnyen úgy alakíthatod az étkezési tervet, hogy maximálisan illeszkedjen hozzád, az életmódodhoz, karrieredhez, ahhoz amiket szeretsz és amiket nem.

Akik már próbálták arról számoltak be, hogy olyan mintha a saját személyes táplálkozási tanácsadójuk lenne anélkül, hogy hatalmas tanácsadói díjakat kellene fizetni...

#3 Pillér:

Evolúció

Ha azt látod, hogy a kilók mennek le akkor a táplálkozási igényeid is változni fognak. Ugyanaz a sablon, vagy terv nem fog örökké működni a számodra. Fogyáskor változik a biokémia. A célok és a törekvések változni fognak, valamint az ízlés is. Ezért szükséged van egy olyan táplálkozási tervre ami veled fog változni.

Ez az ahol sok diéta megbukik. Nem tartanak lépést veled és a tested változásaival. Kivéve a Fél Napos Diéta program sablonjai.

Bárhol is tartasz most, ez elvisz téged az XL-es mérettől a szexi bikini alakig.

Például, ha erősödni és izmosodni szeretnél, akkor követed az “Erősítő sablont”, míg ha szeretnéd formába hozni magad egy nyaralás előtt, akkor átállsz a “Bomba alak” sablonra és azt csinálod 1-2 hétig.

Ha pedig nem szeretnél mozogni, akkor kövesd az “Ülő sablont” és ekkor is komoly eredményeket érhetsz el. Ezért mondtam korábban, hogy a rendszer hozzád alkalmazkodik!

Döntsd el TE Mennyi Zsírnak és
Hány Kilónak Akarsz Búcsút Mondani!

Nézzük mire számíthatsz, ha alkalmazod a Fél Napos Diéta rendszert...

 • Minden nap élvezheted a finom szénhidrátos ételeket, annak érdekében, hogy több zsírt égess el.
 • Olyan hatása van, mintha minden cukrot és szénhidrátot száműznél az életedből, pedig mégsem kell lemondanod az ízükről.
 • Ki fogsz lépni a “szénhidráthurok” fogságából és anélkül dobhatod le a kilókat, hogy éheznél vagy kimerültnek éreznéd magad, mint a legtöbb “fogyókúrázó”.
 • Nemedtől függetlenül maximalizálni tudod zsírégető hormonjaid hatékonyságát.
 • Jobban fogsz aludni. A szénhidrátok éjjel a szerotonin felszabadulását váltják ki ami lehetővé teszi, hogy jól érezd magad és úgy fogsz aludni, mint a bunda.
 • Nagyobb súlytól fogsz megszabadulini és a derékbőséged is több cm-t csökkenni fog, mint bármilyen más módszerrel
 • Élvezni fogod a szabadságot, hogy minden este finom ételeket ehetsz a családoddal vagy a barátaiddal. (Ahelyett, hogy irigykedve néznéd őket, hogy “normális” ételeket ehetnek, amíg Te unalmas “diétás” élelmiszerekre késznyszerülsz. )
 • Az esti étkezés kifizetődő mivel utána úgy fogsz aludni, mint a bunda és másnap reggel pedig tökéletes zsírégető állapotban ébredsz.

Szóval ha igazi megoldást szeretnél a tartós fogyásra anélkül, hogy sóvárognál vagy feladnád a szénhidrátokban gazdag ételeket amiket szeretesz, ha készen állsz a fogyásra amely lehetővé teszi, hogy élvezd a közösségi életet, az ízletes ételeket vagy egy pohár vörösbort, akkor...

Minden, Amire Szükséged Van, Benne Van
Ebben a Könnyen Követhető Programban

 • A leggyorsabb módja, hogy tested magától dobjon le minden fölösleges testzsírt, miközben nem is fogyókúrázol!
 • A tervet követve ehetsz este is akár pizzát, tésztákat, vagy péksüteményeket, miközben mégis bekapcsol a zsírégetés
 • A megoldás a “Fél napos Diéta” program, amely pontosan megeggyezik azzal a természetes elvvel, ahogy őseink táplálkoztak. Eközben a szervezeted is mindent megkap amire szüksége van.
 • Az elmúlt 15 évben ugyanazt az elvet alkalmazták a világ legdrágább életmód tanácsadói, amik a Fél Napos Diéta programban is le vannak írva

FIGYELEM: Ez nem való mindenkinek

Mielőtt belevágnánk, szeretnék meggyőződni arról, hogy megfelelően használod ezt a rendszert és pontosan tudod, hogy kiknek való. Nem szeretném ha csak pazarolnád a pénzed.

 • Ha úgy gondolod, hogy ez túl nehéz lesz és félsz attól, hogy a sikerért tenni is kell. Akkor ez nem fog működni nálad. Azonban tudom, hogy a Fél napos Diéta programot olyan egyszerűre csináltam amennyire csak lehetett, hogy bárki követhesse és be tudja tartani.
 • Ha nem vagy hajlandó néhány kisebb változtatásra az ételekkel kapcsolatban. Ha ez a helyzet, akkor nem fogod élvezni a Fél napos diéta előnyeit. A rendszer lehetővé teszi, hogy a kedvenc ételeid fogyaszd. Azonban bármilyen fogyókúrás tervhez, amely működik szükséges néhány változtatás. Végtére is ahogy eddig is ettél, első sorban az hozott ide az oldalra.
 • Ha úgy gondolod, hogy túl sokat kellene fogynod. Ez egyszerűen nem igaz. Volt már olyan ember aki 50 kg-ot fogyott ezekkel az elvekkel. Ahogy láttam ez működik azoknál is, akiknek már csak az utolsó 2 kg-ot kell leadniuk. Az alapelvek ugyanazok és megmutatom hogyan kell alkalmaznod az igényeid szerint.
 • Ha még mindig azt gondolod az egyetlen módja annak, hogy lefogyj, hogy koplalsz és kegyetlen edzésekkel bünteted magad. Ha ezt csinálod akkor sérült anyagcseréd lesz és visszajönnek a leadott kilók is. Ebben az esetben nem leszel képes arra, hogy megfeleően kihasználd ezt a biztonságos és természetes módszert.
 • És végül ha olyan ember vagy akinek tele van a könyvespolca diétás könyvekkel, de soha nem használja… akkor ez nem neked való. Azonban meg kell értened, hogy tovább hízol, szenvedni fogsz a depressziótól és a frusztrációtól, végül az energiád is elfogy és egészségügyi problémáid lesznek ha nem vigyázol a testedre. Kezd még ma!

Ne Feledd: a Fél Napos Diéta egy "Egyszerű Stratégia"


Nem kell egy csomó szabályt követned az eredmények mégis magukért beszélnek majd.

Nagyon sok munkát és kutatást kellett beletennünk a programba, hogy azt a 15 éve felfedezett egyszerű alapelvet Te is könnyen a hétköznapjaidba ültethesd, miközben kihozod magadból a maximális zsírégetés képességét!

A rossz hír pedig, hogy ennek komoly ára is van!

Figyelembe véve, hogy az egyszerűsége mellett a olyan komoly eredményekre számíthatsz, mintha grammra pontosan mérnél mindent és az összes cukrot és szénhidrátot mellőznéd az életedből, ezért bátran állíthatom, hogy jelenleg ez a leghatékonyabb fogyókúrás módszer, amihez legálisan hozzáférhetsz ma Magyarországon.

Úgy gondolom ez az eddigi legőrültebb ajánlatom és nagy hiba lenne, ha kihagynád. Pont most a nyári szezon előtt.

Szóval ne gondolkozz sokat, az idő ketyeg, a készlet is fogy, nem szeretném ha pont Te maradnál le erről!

Mennyit Fogytál az
Elmúlt 6 Hétben?

Nem tudom hány éves vagy és azt sem, hogy hány kilótól kell megszabadulnod, de egy dolgot biztosan tudok...

Ha nem tapasztaltál olyan mértékű súlycsökkenést az elmúlt 6 hétben, ami boldoggá tett… akkor a következő 6 hétben sem lesz ennél jobb ha nem cselekszel még most

Az ideális alak elérése egy egyszerű döntéssel kezdődik, hogy akarsz-e tenni ennek érdekében. Ha még ma meghozod a döntést akkor 6 hét múlva már a tükörben a kívánt alakod fogod látni.

Persze továbbra is csinálhatod azt amit most. Azonban ha nem izgat hogyan nézel ki akkor nem leszel boldogabb következő héten, jövő hónapban vagy következő évben sem

Ugyanaz a petyhüdt tested lesz ami visszanéz rád a fürdőszobai tükörből. A mérleg mindig többet fog mutatni. A ruháid egyre szűkebbek lesznek. Kevesebb energiád lesz. És akkor belegondolsz, hogy miért vesztegetted el ezt az értékes évet is...

Ez történik ha szerencséd van… Azonban ha nem cselekszel még most akkor nagy lesz a kockázata a jövőbeli egészségügyi problémáknak, a jojó effektusnak és a hízásnak.

Tudom, hogy mindez talán durván hangzik, de tudom, hogy nem ez amit szeretnél magadnak. Tehát itt az ideje, hogy még ma meghozz egy okos döntést és elindulj az életen át tartó lapos has útján. Ez egészségesen tart és elégedettséggel tölt el, hogy a kedvenc ételeidet fogyaszthatod és közben minden este élvezheted a finom szénhidrátokat. Legyen az akár tészta, pizza, vagy egy kakaóscsiga.

Ha meghozod ezt a bölcs döntést, akkor...

 • Már az első napokban látni fogod a tükörben, hogy fogytál
 • Élvezheted a finom szénhidráttartalmú ételeket míg közben minden nap egy kis zsírt veszítesz a hasadról
 • Ráveszed a testet, hogy magától dobjon le minden fölösleges testzsírt, miközben nem is fogyókúrázol
 • 7 nap után már látni fogod, hogy a mérleg mindig kevesebbet mutat
 • Egy héten legalább egyszer élvezni fogod a “csaló étkezést” a családoddal vagy a barátaiddal
 • Olyan lesz, mintha nem is fogyókúráznál, pedig közben mégis folyamatosan zsírt égetsz
 • Megtapasztalod a könnyebb, egészségesebb és energikusabb test szabadságát
 • És ez még csak egy kis ízelítő, hogy mit tartalmaz a könyv

Ne feledd...

Ne feledd, én nem csak ígérem a sikert és a látványos eredményeket, hanem teljes mértékben garantálom is.

Cselekedj okosan, helyesen. Legyen a mai nap az, amire mindig úgy fogsz emlékezni, mint egy csodálatos napra.

Használd ki a mai korlátozott idejű ajánlatot és válaszd a barátságos, élvezetes és garantált utat a fogyáshoz.

RENDELD MEG MOST a Fél Napos Diéta programot!