Amíg Kövér vagy, Milliókat Csinálsz... Másoknak!

Elárulok egy tényt, ami valószínűleg megdöbbentő lesz a számodra!

A helyzet az, hogy egy ÁLDOZAT VAGY! Ugyanis nem kellene, hogy kövér legyél. Valójában téged ilyenné alakítottak és az az érdekük, hogy kövér is maradj! Miközben ezzel milliókat csinálsz másoknak...

De erről majd egy kicsit később...

49 éves DAGADT test eladó...

Adatlap

Eladnám vagy jobb állapotúra cserélném, túlsúlyos, szervízigényes testem. Komoly karbantartást igényel, csak hozzáértőknek! Szív rendben van, de a járás kissé nehézkes. Nyáron izzad és lassan indul, meglehetősen lomha, de télen melegít. Izületek csere érettek, vérnyomás megfelelő, energiaszint alacsony, koleszterin magas. Érdeklődni 18 óra után...

Pontosan így történt...
(Igaz történet alapján)

...pontosan így történt, 7 hónappal ezelőtt.

Mindössze egyetlen kattintás, ami eszméletlen módon változtatta meg a 49 éves Anikó életét. Végső elkeseredésében Anikó épp a fentihez hasonló hirdetést akart feltölteni.

Nem bírta már tovább, belefáradt. Undorítónak érezte magát. A tükör volt a legnagyobb ellensége. Hol van az a pár éve még dögös szexi nő?

Persze, hogy a férje sem bír már ránézni. Mikor is ölelte magához utoljára, szenvedélyesen belemarkolva a fenekébe?

Már az utcán sem bámulták meg, vagyis dehogynem, csak nem azért, mert olyan jó nő volt, hanem, mert egy "dagadt disznó". Igen, kapott ilyen beszólást is az utcán sétálva.

Ennek a töredéke elég, hogy egy nő önbizalma sehol se legyen. Anikó utálta magát. Utálta a testét, hogy nem talál magának ruhákat és már az XL-es is lassan kicsi lesz. Utálta, hogy nehezen mozog és fáj a térde. Utálta, hogy kövér és elege volt a fogyókúrákból. Le akart fogyni, de nem ment egészen addig az egyetlen kattintásig...

...ami mindent megváltoztatott...

 

Mindössze 7 hónappal ezelőtt történt mindez. Most már egyáltalán nem illik a fenti leírás Anikóra. Ennyi idő elég volt, hogy olyan vonzó nővé váljon így 49 évesen is, akinek bizony utánafütyülnek az utcán. Nevet azokon, akik várják a liftet, hogy egy-két emelettel följebb menjenek, míg ő pillanatok alatt felszalad.

A reggelek csodálatosak, érzi férje közeledését, őszinte vonzódását és boldogsággal töltik el az olyan kis bókok, mint
"Drágám, milyen dögös vagy ma reggel..."

Anikó boldog, egészséges nő lett és a barátai tőle kérnek tanácsot, hogy mi a titka, hogyan csinálta?

Az átalakulása sokkoló volt!

Mégis a leginkább sokkoló az, amikor Anikó elmeséli hogyan csinálta. Kivétel nélkül mindenki megdöbben, hogy mi is a titok? Mindössze ezekre kell figyelni? És hogy ilyen könnyű lefogyni?

A több milliárdos üzlet...

Nemrég összefutottam Anikóval és bevallom elállt a szavam. Jó ideje nem találkoztunk személyesen. Bár a Facebook profiljára feltöltött képek magukért beszéltek, a látvány élőben szó szerint sokkolt. Anikó egy igazi bomba nő lett, hitetlenkedve csodáltam és én is megkértem, hogy mesélje el mi a titka!
Megbeszéltük, hogy 1 óra múlva beülünk egy kávéra és örömmel elmeséli.

Elköszöntünk és mentem intézni a dolgomat, de alig vártam már, hogy találkozzunk. Kíváncsi voltam, hogy mivel ért el ilyen bámulatos eredményt. Láttam már rengeteg csodálatos átalakulást, de ez azoknál is hatékonyabb volt.

1 óra múlva bennt vártam Anikót a megbeszélt helyen. Kicsit késett, addig én rendeltem egy latte macchiato-t. Pár perc múlva ő is megérkezett és egyből rá is kérdeztem:

"Anikó, alig akarom elhinni, bámulatosan nézel ki, hogyan csináltad?"

"Tudod ez egy összetett dolog, de a gyakorlatban egyszerű. A legfőbb gond, hogy az emberek saját magukat okolják, mert kövérek. Ez pedig nem így van. Ez nem az ő hibájuk. Hanem a kapitalizmusé."

"A kapitalizmus miatt vagyunk kövérek?"
- kérdeztem értetlenkedve és nem értettem mire akar kilyukadni.

"Pontosan így van!"

Majd kifejtette, hogy a fogyás biznisz csak Magyarországon évi több milliárd Forintos üzletág és világszinten felfoghatatlan összegeket költenek reklámra, hogy téged kövérré tegyenek, hogy aztán újra és újra költs náluk.

"Úr Isten, ez megdöbbentő, de tényleg így van. Tehát ezért jönnek ki az újabbnál újabb fogyókúrás módszerek, divat sportok, táplálékkiegészítők és még egy csomó minden, amik aztán semmit sem érnek?" - kérdeztem meglepődve.

"Így van, mindez nem véletlen" - folytatta Anikó - "Ha fogyni akarsz felejtsd el a csodaszereket és a különböző divatos módszereket."

"Tehát egyáltalán nem működnek?"

"Vannak, amik működnek, csak nehéz betartani őket, vagy csak rövid távon eredményesek. Ha fogyni akarsz mindössze annyit kell tenned, hogy néhány erre alkalmas étel segítségével kontrolláld a hormonjaidat. Semmi különlegesre ne gondolj, ezek olyan ételek, amelyekkel rendszeresen találkozol, csak esetleg nem tudtad, hogy mire is jók."

"És mi köze a hormonoknak a fogyáshoz?" - kérdeztem ismét.

"Nagyon is sok! Például a tested öngyógyító funkcióját segítik. A baj csak az, ha rossz ételekkel táplálkozol, ez a természetes hormontermelődés megreked így a tested nem tudja gyógyítani magát, azaz ebben az esetben nem tudja lefogyasztani magát. A hormonok hatására ugyanis kémiai úton ég el a zsír a testedről."

"Hm, értem."

"Plusz van még egy dolog. Tudom, hogy ez ellenkezik jelenlegi ismereteiddel és a népi bölcsességekkel, de ha tökéletes testet szeretnél magadnak, akkor a legfontosabb dolog, hogy
pihenj többet!"


"Tehát egyek egészséges ételeket és pihenjek? Ettől lefogyok?" - kérdeztem kissé összezavarodva.

"Attól függ." - válaszolta

"Mitől?"

"Hogy mit értesz egészséges ételek alatt! Ugyanis a hétköznapi értelemben vett "egészséges ételektől" leszel olyan kövér, mint egy tehén. Ez azért van, mert ezek az ételek nem az emberi gyomor számára valók. Szóval ha fogyni akarsz, először is ezeknek a fogyasztását kell elkerülnöd." - fejtette ki Anikó.

"De mindenhol azt javasolják, hogy együk ezeket, mert egészségesek, nem?" - tettem fel a kérdésem.

"Emlékszel amit az előbb mondtam? Dollár milliárdokat költenek olyan reklámokra amik féligazságokra épülnek, csakis azért, hogy azt hidd egészségesen étkezel, miközben ezek miatt vagy kövér."

"De mi a baj ezekkel az ételekkel?"

"Nagyon egyszerű rá a válasz."

Az "egészséges" ételek HÍZLALNAK...

Majd Anikó részletesen elmagyarázta, hogy tökéletesen dokumentált orvosi tény, hogy amikor az inzulinszint magas, akkor a tested zsírt raktároz. Szintén biztonyított tény, hogy amikor viszont az inzulinszint alacsony, akkor a tested elégeti a zsírokat.

Tehát ezeket a bizonyos "egészséges ételeket" fogyasztod, az inzulinszinted a plafonban lesz és ez okozza, hogy a tested minden harapás után nagyobb és nagyobb lesz. De ha elkerülöd az inzulinszintet növelő ételeket, akkor természetes úton ég el a zsír úgy, hogy ezért semmit nem kell tenned. Ezen kívül még az energia szinted is megemelkedik, hiszen nem kell a zsír tárolásával foglalkoznia a testednek.

Annak ellenére, hogy ezek bizonyított és megkerülhetetlen tények, az emberek mégis híznak, mintha senki sem akarná figyelembe venni ezeket.

A beszélgetés folytatódik...

A nagy változások a tükörben...

"Hú, ez elég érdekes." - válaszoltam meglepődve, majd így szóltam - "Tehát ha szimplán mellőzöm ezeket az egészségesnek mondott ételeket, akkor már fogyni is fogok?"

"Lényegében igen. Ha mosttól számítva nem ennél többet a gabonafélékből (beleértve a teljes kiőrlésűt is), hanem helyettesítenéd őket jó alternatívákkal, akkor 1 héten belül azt fogod tapasztalni, hogy kicsattansz az erőtől és az energiától. Innentől számítva 1 hónapon belül pedig, ha megnézed magad a tükörben, már nagy változásokat fogsz tapasztalni, amit az ismerőseid is észre fognak venni."

"Értem, tehát ennyi a fogyás titka?" - kérdeztem tovább.

"Nem, egyáltalán nem, de ez az egyik legalapvetőbb dolog. Valószínűleg idővel ez is célra vezet, azonban az igazi kincs az, hogy Te is képes vagy irányítani a testedet. Úgy értem, hogy tudod szabályozni a fogyást."

"Micsoda? Ezt hogy érted?" - kérdeztem ismét.

"Úgy értem, hogy van egy alapvető módszer, amit igazából mindenkinek ismernie kellene. Ez egy garantált út a zsírégetéshez úgy, hogy eheted a kedvenc ételeidet, pihenhetsz, szórakozhatsz mégis fogysz."

"Garantált? Tehát mindenkinél működik?"

"Igen, minden embernél, hiszen a test mindenkinél ugyanúgy működik, ugyanúgy reagál az impulzusokra. Ha megfelelő jelet adsz a tested számára, az mindenkinél ugyanazt a hatást válatja ki."

"Gondolom itt olyan jelekről van szó, hogy fogyjon, igaz?"

"Igen."

"Hm, oké, foglaljuk össze. Tehát van egy garantált út a zsírégetéshez, ami 100%-ban, mindenkinél működik. Az a lényege, hogy megfelelő jeleket küldesz a tested számára, ami alapján a test öngyógyító funkciója beindul és elkezdi saját magáról leégetni a zsírréteget. Semmilyen kezelés, gyógyszer, csodaszer nem kell hozzá, mégis működik. Jól értem a lényegét?"

"Tökéletesen, ez egy bárki számára elérhető és betartható módszer, az iskolákban is tanítani kellene." - felelte Anikó.

"Hú ez nagyon jól hangzik, hol ismerhetem meg ezt a módszert?" - kérdeztem akkorra már elég izgatottan

"Átküldöm az email címedre még ma este, jó?"

"Rendben, köszönöm, várni fogom."

A zavarba jött barátok...


Ezt követően beszélgettünk még egy picit. Elmesélte, hogy milyen vicces, hogy mióta lefogyott, a férje barátai zavarba jönnek előtte, mintha Anikó férjének új, fiatal barátnője lenne. De pozitívumként említette azt is, hogy olyan ruhákat is fel tud most már venni, ami az ő korosztályának többnyire gondot okoz és hogy milyen sokszor nézik fiatalabbnak és fordulnak meg utána az utcán.

Öröm volt hallgatni, ahogy mesélt. Valósággal sugárzott és a pár hónappal ezelőtti depressziónak és túlsúlynak parányi nyomát sem láttam rajta. Lassan elköszöntünk, majd nem sokkal később Anikó elküldte az emailt, amit ígért.

Gyorsan elolvastam, majd még kétszer egymás után. Csak ültem és bámultam a monitort. Le voltam döbbenve, nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a fogyás...

Akik milliárdokat keresnek rajtad,
amíg kövér vagy...

...iparágak, akik mindent megtesznek
azért, hogy ne tudj lefogyni!

Gondold csak végig alaposan!

A tömegkommunikáció (reklámok) hatására elhiszed, hogy bizonyos ételek egészségesek. Pedig valójában csak féligazságokat közöltek. Az igazság az, hogy egészségesek is lehetnének, de nem azok.

Tehát a reklámok hatására elkezded enni ezeket a termékeket, azt hiszed, hogy egészségesen élsz, aztán megjelennek a plusz kilók. További pénzeket kezdesz költeni fogyókúrákra, fogyasztószerekre, táplálékkiegészítőkre, edzőteremre. Próbálsz továbbra is "egészségesen étkezni", de a kilók csak jönnek. 10-20 év alatt jópár plusz kilót felszedsz.

Megjelennek a betegségek a kövérség hatására. Elkezdesz orvoshoz járni. Ahol aztán függővé válsz a különböző izületi fájdalom csökkentő, vérnyomás csökkentő, koleszterincsökkentő, stb., stb. gyógyszerektől. És ez az egész megy tovább és tovább.

Láthatod, már 10-15 év alatt hány ipari szereplő zsebét tömöd. Ennyi idő alatt jó sok pénzt adtál az élelmiszer iparnak, a fitnessz iparnak, az étrendkiegészítő iparnak, az egészségügynek és a gyógyszer iparnak is.Ezért sem érdeke egyik mai államnak sem, hogy Te egészséges legyél.
Hiszen ha az lennél egy rakás pénztől fosztanád meg őket. Ha egy társadalom egészséges, az nem jó a költségvetésnek. Nagyon nem jó.

Most már értheted, hogy miért érdekük, hogy téged kövérré tegyenek, vagy kövéren tartsanak!

Cseppet se hibáztasd magad!

Egy pillanatig se hibáztasd magad! Egyáltalán nem a te hibád, ha

Ez az ő hibájuk, ők tették és teszik ilyenné a testedet...


Az emberi test valójában egy csodálatos remekmű. A Tiéd is! Nem születünk kövérnek, a testnek nincs szüksége arra, hogy kövér legyen, hiszen csak hátránnyal jár.

58 éves (!!!) test
43 éves test
41 éves testMenjünk vissza az időben, amikor még nem volt kapitalizmus és tényleg a legősibb dolgok voltak érvényben. Szerinted voltak duci ősemberek? Szerinted életben maradhattak volna, ha nem bírnak mozogni és szétfolyik rajtuk a háj?

Vagy láttál már vadon élő kövér állatot? Nincs ilyen, mert a túlsúly nem természetes dolog...

Persze a kapitalizmusnak van egy jó oldala is. Kényelmet ad. Nem kell mamutokra vadásznunk és gyümölcsöket, magvakat gyűjtögetnünk, mint ősember barátainknak, hanem kényelmesen beszerezhetjük a valóban egészséges ételeket (is).

Ha mindez ilyen könnyen a rendelkezésünkre áll, akkor mégis miért nehéz lefogyni? Hiszen gondolj csak bele, rengeteg valóban egészséges és jótékony étel elérhető a boltokból. Egyszerűen csak ezeket kellene enned, nem pedig a média által népszerűsített szemeteket.

A tested genetikailag tökéletes. Nem kövér, hanem vonzó és igazán szexi. A tested képes erre, hiszen alapvetően ilyennek született, csak elrontották.

Tehát ha olyan csinos és vonzó nő szeretnél lenni, aki után még az 50-es éveiben is megfordulnak a férfiak, akkor ennek semmi akadálya. A tested képes ilyenné válni.

Szeretnéd a régi dögös ruháidat hordani? Vagy különböző divatos ruhákban járni, amiket most csak az alakod miatt nem viselhetsz? Semmi baj, a testednek nem okoz gondot ilyenné válni.

Büszke lehetsz a testedre, hiszen az egy remekmű, még ha most nem is látod. Valójában nincs is olyan messze, hogy álldogálj a tükör előtt és gyönyörködj magadban, hogy milyen jól nézel ki. A nőtársaid meg irigykedjenek csak mitől nézel ki ilyen bámulatosan.

Mi tehát a titok? Mit kell tenni?

Ugyanazt, amit az ősemberek is tettek, noha valószínűleg nem tudtak róla. Kontrollálták a hormonjaikat!

Ezeknek a nőknek és férfiaknak a teste kemény, feszes és izmos volt, abszolút atlétikus alkattal. Nem voltak kövérek, és ez a testi szint még mindig benne van a génjeinkben!

Ha megfelelő jeleket küldesz a tested számára, a mozgás és a táplálkozás hatására, a szervezeted vissza fog emlékezni és beindul az öngyógyítás.

A betegségek megszűnnek, a közérzeted és energiaszinted javul és fogyni fogsz, mivel a tested a megfelelő hormonok hatására üzemanyagként fogja használni a zsírt. Ez egy alapvető kémiai reakció és a nap minden órájában tökéletesen működik.

Még akkor is működik, ha...

A módszer még akkor is működni fog nálad, ha:

  • nagyon lassú az anyagcseréd
  • cukorbeteg vagy
  • pajzsmirigy problémáid vannak
  • már kipróbáltál tucatnyi módszert
  • vastag csontozatú vagy
  • mindig is kövér voltál
  • úgy gondolod neked semmi sem segíthet

...még akkor is, ha eddig soha sem sikerült fogynod.

Hadd mondjam el, hogy
mi NEM ez az elv!


Ez még csak nem is hasonlít semmihez amit egészen eddig láthattál.

A módszert úgy neveztük el, hogy:

Az Ősember Diéta

 

Úgy lett összeállítva, hogy nélkülözze a bonyolult étrendet és a sok edzést. Hogy könnyen követhető legyen anélkül, hogy hanyagolnád a családodat vagy a barátaidat időhiány miatt.

Az egész módszert rendkívül gyorsan a gyakorlatba tudod ültetni!

Nézzük, miket fogsz megtudni:

Az Ősember Diéta a paleolit táplálkozás elveit részesíti előnyben. Biztosan hallottál már a paleo diétáról. Ennek a diétának az a lényege, hogy megpróbál minél inkább visszatérni ahhoz a táplálkozási elvhez, amit az ősemberek is követtek.

Természetesen a mai modern kor kényelmét felhasználva. (nyilván nekünk nem kell vadászni)

Miért fog működni?

Nagyon egyszerű elvet követ. Figyel a fő energiaforrások megfelelő arányára. Az elve a fehérje, szénhidrát és zsír megfelelő arányú bevitelén alapszik.

A mai korban az emberi test számára optimális arány teljesen megfordult. Túl sok energiabevitel származik a gabonafélékből, tejből és tejtermékekből és a rengeteg cukorból.

A tested számára ez nem optimális. Az arányt kell leginkább átformálni, hogy az energiabevitel legnagyobb, nagyjából 65%-át az állati eredetű fehérjék tegyék ki, a maradék 35%-át pedig növényi eredetű élelmek. (gyümölcsök, magvak, zöldségek) Így megfelelő jeleket küldhetsz a tested számára, ami végre egészségesen fog tudni működni!

Egészséges test számára pedig nincs szükség zsírrétegre, így a fogyás teljesen természetes és "automatikus".

A Te Ősember Diétád...

Most úgy gondolhatod, hogy ez hihetetlenül hangzik, akarod és valószínűleg az jár a fejedben, hogy ez majd egy vagyonba fog kerülni. Nos nézzük!

Szerinted mennyit ér egy olyan módszer, amitől

Az ár meghatározásánál figyelembe kellett vennünk, hogy nagyon sokan nem tudnak túl nagy összeget kifizetni, noha kétségtelen, hogy megfizethetetlen érték az az átalakulás amit az Ősember Diéta segítségével fogsz elérni.

Mindenképpen tízezer Forint alatti összegben gondolkoztunk, hogy sokak számára elérhető legyen.

Persze dönthetsz úgy, hogy nem kéred és több százszorosát is elköltheted fölösleges diétákra, étrendkiegészítőkre, gépekre, kezelésekre.

Aztán ne is beszéljünk azokról az egészségügyi kezelésekről, amelyeket majd a rossz egészségi állapotod miatt kell igénybe venned. Gyógyszerek, orvosok. Ha nem változtatsz ez következik. Előbb vagy utóbb, de ez fog történni.

Szóval, ha ezt az összeget mégis inkább magadra és a családodra költenéd, akkor mindenképp érdemes belevágnod az Ősember Diéta programba, ami nagyon jó áron van most!

De, hogy még jobban hozzájárulhassak a fogyásodhoz, most még az alábbi ajándékokat is megkapod az Ősember Diéta program mellé. Azonban figyel, mert ez nagyon limitált ajánlat!

PRÓBÁLD KI KOCKÁZAT NÉLKÜL!

Ez az összeg kevesebb, mint egy normális, egészséges étel ára, vagy töredéke egy havi edzőterem bérlet árának, de jóval kevesebb, mint egy jó személyi edző óradíja, vagy egy csomag fehérje por.

De ha még mindig nem lennél meggyőzve arról, hogy ez megéri, hadd javasoljak még valamit!

Tudom, hogy sokszor jártál már pórul és sokszor csalódtál a fogyókúráid sikertelensége miatt. Tudom azt is, hogy most nehéz elhinned, hogy rövid időn belül Te is büszkén sétálsz végig a strandon függetlenül, hogy 30 éves vagy, vagy 50.

Rendeld meg Most az Ősember Diéta programot!

 

Megrendelem

Ne feledd...Ne feledd, én nem csak ígérem a sikert és a látványos eredményeket, hanem teljes mértékben garantálom is.

Cselekedj okosan, helyesen. Legyen a mai nap az, amire mindig úgy fogsz emlékezni, mint egy csodálatos napra.

Használd ki a mai korlátozott idejű ajánlatot és válaszd a barátságos, élvezetes és garantált utat a fogyáshoz.

RENDELD MEG MOST a teljes Ősember Diéta rendszert!