Hogyan kezdj sikeres fogyókúrát? | weightloss.hu
Hogyan kezdj sikeres fogyókúrát?

Hogyan kezdj sikeres fogyókúrát?

Ha te is próbáltál már akár több fogyókúrát is, de nem jöttek elég gyorsan az eredmények,

Ha te is szenvedtél már egy-egy csodatevő fogyókúrától,

Ha eleged van a sikertelen próbálkozásokból,

akkor ez a cikk most neked szól!

Van olyan fogyókúra, vagy inkább fogyási módszer, ami egyszerű lépésekből áll, nem változtat az ételeiden, nem kínoz többórás edzésekkel, mégis eredményesen indítja be a fogyásod.

Van egy rossz hírem, amit azt hiszem a szíved mélyén te is érzel:

HA MOST NEM VÁLTOZTATSZ VALAMIT AZ EDDIGI FOGYÁSI MÓDSZEREIDEN AZÉRT SÚLYOS ÁRAT FOGSZ FIZETNI...

A legtöbb ember a fogyás megkezdése előtt tele van elszántsággal, amit a maga iránt érzett elégedetlensége, rosszabb esetben undora táplált.

Az internet tele van a rengeteg csodatevő módszerrel, pirulával, amik közül az ember gyorsan kiválasztja a legígéretesebbnek tűnőt, amik leírását nyilván remek marketing szakemberek fogalmaztak. Könnyen kifizethetünk akár 10-20-30 ezer forintot is, ha elég kecsegtető a szöveg.

Azonban sosem gondol bele az ember, hogy vajon végig tudja-e csinálni? Nem lesz közben túl nagy a szenvedés, túl nagy az éhség, túl sok változtatás?

Menet közben, ahogy fogy az energia és az elszántság, akkor jönnek a megalkuvások. 20 kiló helyett elég az 5 is, 60 nap helyett 30 nap is jó lesz, nulla hamburger helyett azért heti 1-2 belefér.

feladod a fogyókúrát, és a sikertelenséged szomorúságba csap át, ami evéshez és hízáshoz vezet...

Végül az elszántság elfogy és egy időre megbarátkozol a túlsúllyal, feladod a fogyókúrát, és a sikertelenséged szomorúságba csap át, ami evéshez és hízáshoz vezet...

Nyomorult kilátások igaz?

De végig gondoltad már, mi ennek a sikertelenségnek a valódi oka?

Az, hogy a fogyásnál nem elég csak a célokat szem előtt tartani, hanem a korlátokat is látnod kell. A kitartás a kulcsa, amit csak akkor tarthatsz fenn, ha az életed nem változik meg teljesen. Csak apróbb változtatásokat eszközölsz, amik fel sem tűnnek. Például reggel az ágyban felülve visszafekszel még 4-szer (de nem aludni), majd újra felülsz és már meg is van a reggeli torna. Az egy felüléshez képest ez 400%-os növekedés, mégsem esik nehezedre.

A másik, ami segít a kitartásban, ha van eredmény. Épp ezért egy olyan módszerre van szükséged, ami kis lépésekkel működik és 1-2 hét alatt már észrevehető a változás. Fontos, hogy az észrevételhez figyelned is kell.

Nem csoda, hogy a különböző csodamódszerek nem működnek, mert nem bírja mindenki ugyanazt a fogyókúrát, és épp ezért felületesek a legtöbb ember számára.

Mit kapsz tehát a pénzedért, ha ilyennel próbálkozol? Egy jól hangzó terméket, leírást pár heti szenvedést, és egy masszív kudarc élményt.

És hová vezet, ha nem találsz számodra működő módszert? A kudarcok egyre több evésre, majd nehezebb fogyókúrára bírnak rá, míg végül az egészséged látja kárát, egy kis ízületi fájdalommal, gerincproblémákkal, diabétesszel és még sorolhatnám...

(Tudtad, hogy az Atkins diéta hosszabb távon veseelégtelenséghez vezethet?)

Hogyan kezdj tehát sikeres fogyókúrába?

Hadd mondjam el egy barátom példáját, ahol először megfigyeltem a módszer hatásosságát.

A barátom Anikó kis lépésekkel elsőként a mozgásra ment rá. Akkoriban divat volt a Zumba, de csak heti egyszer ugrott be egy 20 perces alkalomra. Az akkori életéhez képest ez kis változás volt, és mint olyan, nem esett nehezére rendszeressé tenni.

Majd mikor ez az új rendszeresség lett az alapállapota, akkor bővítette a fogyási eszközeit, de csak miután a jelenlegi már rutinná vált.

Elkezdett maga főzni heti egyszer, aztán többször.

Elkezdett maga főzni heti egyszer, aztán többször.

Ezután a rutin addig vitte, hogy pár hónappal később már heti 4 Zumba edzésre ment, és az étrendjét is maga csinálta, annyit amennyire szüksége volt, és olyan ételeket főzőtt, amit szeretett.

Most feleakkora, mint amikor kezdte.

Ez az egyik összetevője a sikeres kezdésnek, hogy ne legyen túl nagy a változás.

A másik összetevő a gyors eredmény. Miután a Zumba heti egyszer 20 percig csak ugráltatta, már két alkalom után látta nem csak az izzadtságát, hanem a testén a lazábbá vált zsírpárnákat. Még nem volt súlyban változás, de már érezte, hogy nem feszül a zsírtól úgy a hasa. Ez volt az első sikerélmény.

Mindössze ez a kettő kell ahhoz, hogy fogyj:

Apró változtatások a helyes irányba

Gyors sikerélmény

Persze tudom, hogy ehhez kell egy jó útmutató is, ami megtanítja, mit csinálj, de a sikernek ez a két záloga van.

Anikó sikerén felbuzdulva írtam egy programot, ami ennek a két elemnek az alkalmazásával tanít meg bárkit a fogyásra, és le is teszteltem néhány ismerősömön. Van, aki azóta is csak ezt veszi elő, ha úgy érzi ráférne egy kis fogyás.

Már tudod, mit kell keresned egy fogyókúrában a sikerhez.

Most rajtad a sor!

Ha nem csak olvasni akarsz a fogyásról, hanem csinálni is, akkor van egy ajánlatom számodra.

Kattints ide, és ismerd meg a programom!