Egészségügyi nyilatkozat | weightloss.hu

Egészségügyi nyilatkozat

Nem egészségügyi tanács

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nem értékelte az ezen a weboldalon vagy ezen a webhelyen keresztül felmerülő specifikus termékekkel kapcsolatos eredményeket és állításokat, és nem engedélyezte a betegségek diagnosztizálását, kezelését, gyógyítását vagy megelőzését. Az oldal nem szándékozik diagnózist, kezelést vagy orvosi tanácsot szolgáltatni. Az oldalon található termékek, szolgáltatások, információ és egyéb tartalom, beleértve az olyan információt, amely közvetlenül az oldalon található, vagy a harmadik félre hivatkozó linkek csak információközlő célzattal rendelkeznek. Kérjük, konzultáljon orvossal, vagy más egészségügyi szakemberrel bármely gyógyászati vagy egészségügyi vonatkozású diagnózist, vagy kezelési lehetőségeket illetően.

Az ezen a webhelyen és a kapcsolódó weboldalakon szereplő információk, beleértve az orvosi és egészségügyi feltételekre, kezelésekre és termékekre vonatkozó információkat összefoglaló formában lehetnek megadva. Az oldalon található információk, beleértve bármely termék címkéjét vagy csomagolását, nem tekinthetők az egészségügyi szakember tanácsának. Az oldal nem javasolja az egészségügyi problémák önálló kezelését. A honlapon található információk nem átfogóak, és nem terjednek ki minden betegségre, panaszra, fizikai állapotra vagy kezelésükre. Ha bármilyen egészségügyi problémája van, keresse fel háziorvosát! Soha ne hagyja figyelmen kívül vagy késleltesse az orvosi tanácsadást az ezen a webhelyen olvasható információk alapján.

Ne használja az oldalon található információkat és szolgáltatásokat egészségügyi probléma diagnosztizálására vagy kezelésére, illetve bármilyen gyógyszeres kezelésre vagy egyéb kezelésre. Mindig konzultáljon egészségügyi szakemberrel és olvassa el a termék gyártója, a termékcímke vagy a csomagolás által megadott információkat, mielőtt bármilyen gyógyszert, táplálkozási, gyógynövényes vagy homeopátiás készítményt használna, vagy bármilyen edzésprogram vagy diéta program megkezdése előtt vagy egészségügyi probléma kezelésének megkezdése előtt. Minden egyén különböző, ezért előfordulhat, hogy az egyes termékekre másképpen reagálnak. Konzultáljon orvosával az Ön által szedett gyógyszerek és a táplálékkiegészítők kölcsönhatásairól! Az oldal fórumain közzétett, a munkavállalóktól és az oldal felhasználóitól származó hozzászólások szigorúan az ő személyes véleményük, amelyeket a személyes tapasztalataik alapján osztottak meg, nem a mi állításainkat teszik közzé, illetve nem a Weightloss.hu álláspontját vagy nézetét képviselik. Bármelyik volt- vagy jelenlegi munkavállalónk és tagunk termékértékelése szigorúan az ő saját személyes véleménye, amelyek a személyes tapasztalataikon alapulnak, és nem arra szolgálnak, hogy helyettesítsék a megfelelő orvosi ellátást vagy egészségügyi szakember tanácsát.

Mindig olvassa el a termék címkéjét vagy csomagolását, mielőtt megkezdené annak használatát. Ha eltéréseket tapasztal, kövesse a termék címkéjén vagy a csomagoláson található információkat. Kérjük, közvetlenül a gyártóval vegye fel a kapcsolatot a termék címkéjének és csomagolásának részleteivel és a termék javasolt felhasználásával kapcsolatban.

A Weightloss.hu nem vállal felelősséget az ezen a weboldalon található bármely információért az egészségre vonatkozó kiegészítésekkel kapcsolatban. Az egyes tápanyagokról vagy termékekről készült eredményeket vagy állításokat Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet nem értékelte. A diétás termékek nem szolgálnak betegség kezelésére, megelőzésére vagy gyógyítására. Konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt megkezdene bármilyen étrend-, kiegészítő- vagy edzésprogramot. A Weightloss.hu semmilyen garanciát vagy jótállást nem vállal az eladott termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A Weightloss.hu nem vállal felelősséget semmilyen károsodásért a biztosított információkkal és szolgáltatásokkal kapcsolatosan, még akkor sem, ha a Weightloss.hu figyelmeztette a károsodás lehetőségére.

Ezek a kijelentések a Weightloss.hu-ra és minden olyan weboldalra vonatkoznak, ami a Weightloss.hu-nak teljes- vagy részleges tulajdonában áll.