Jogi nyilatkozat | weightloss.hu

Jogi nyilatkozat

A www.weightloss.hu weboldalon található tartalmak, beleértve a cikkeket, termékleírásokat, képeket, grafikai elemeket, a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján szerzői jogi oltalom alá eső alkotások, amelyek jogaival a Professional Education Kft. (továbbiakban Jogtulajdonos) rendelkezik. Így azok felhasználása, többszörözése nem megengedett!

A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Az oldalon szereplő információkat mindenki csak saját felelősségére használhatja.

A Jogtulajdonost nem terheli felelősség az olyan károkért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, vagy nem megfelelő működéséből, átmeneti hibás működéséből, esetleges illetéktelen személy általi beavatkozásból keletkezik.

Adataid védelme

A weboldalunk használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adataidat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük.

Személyes adataid megadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a Professional Education Kft. azokat nyilvántartsa és kezelje. Harmadik félnek nem adja tovább.